Friluftsläger framflyttat till 4-5 september

Välkommen på läger omkring Guds ord och i Skaparens natur.

Tema: Att finna tröst i Gud.

Vi samlas vid Johannesgården kl 17:00  på fredagen för att gemensamt köra mot Uva Klöva. På fredagskvällen kommer vi bara gå en kortare bit till övernattningsstället. Där kommer vi umgås och samlas för andakt. På lördagen kommer vi göra en längre vandring för att senare återkomma till samma övernattningsställe.

Övernattning sker i tält eller motsvarande och matlagning över öppen eld eller på friluftskök. Den som inte vill övernatta båda nätterna kan åka hem med Gunnar efter samlingen på lördagskvällen.

Under lägret kommer vi göra gemensamma måltider. Mat kommer finnas till alla måltider utom frukosten på lördagen. Om det är någon som vill laga något speciellt är det också tillåtet. Vi tänker att det blir roligare om vi väljer att laga gemensamma måltider.

Lägret kommer avslutas med avresa till Nybro och lunch i Johannesgården för de som vill. Planen är att vi ska komma fram till Johannesgården runt 12:00 på söndagen.

Gemensam utrustning på ca 2-6 personer:

-Tält / Vindskydd / Hammock etc.

-Något att tända eld med

-Mat ( frukost till lördag)

-Kniv

-Ficklampa

-Påse för skräp

-Snöre

-Toalettpapper

Personlig utrustning:

-Ryggsäck att packa i, gärna med avbärarbälte/midjebälte. Tips: Packa sakerna i en svart sopsäck (eller motsvarande) i ryggsäcken ifall det skulle regna.

-Bibel

-Sovsäck

-Liggunderlag

-Oömma kläder och skor. Extra strumpor.

-Regnkläder/poncho

-Vatten minst 1,5 liter/person. (Kommer vara möjligt att fylla vattenflaskorna på kvällen)

-Mugg/kåsa och bestick.

-Hygienartiklar

Frivilligt:

-Badkläder och handduk

-Något att småäta på

Lägret är tänkt för de som är med i Ungdomsgruppen och om man vill man ta med sig någon kompis är de varmt välkomna med.

Anmälan till någon av ledarna.

Ps. Finns möjlighet att låna utrusning om man behöver.

Visa kommentarer